Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

APK en onderhoud

In onze garage kunnen wij alle merken auto’s keuren en onderhouden. Wij keuren auto’s voor €19,95, maak snel een afspraak.

Veiligheid

Het periodiek controleren van vloeistoffen, remmen en lichten is essentieel voor de veiligheid van u en uw medepassagiers.

 

Goed onderhoud heeft echter nog veel meer voordelen. Zo wordt de levensduur van uw auto verlengd, de kans op pech onderweg wordt verkleind en het milieu wordt ontlast. Autoland Vaartjes hanteert twee soorten onderhoudsbeurten: De kleine en de grote onderhoudsbeurt.

Kleine onderhoudsbeurt

Bij de kleine beurt worden de meest essentiële punten gecontroleerd zoals vloeistoffen, verlichting, remmen, ruitenwissers, schokdempers, filters en de uitlaat.

Grote onderhoudsbeurt

De grote beurt is een stuk uitgebreider, hierbij wordt onder meer een nauwkeurige controle van het remsysteem uitgevoerd, hierbij worden de remmen gereinigd, gangbaar gemaakt en afgesteld.